Tervetuloa fiksun mutsin matkaan!

Rauhallista palmusunnuntaita!

Tervetuloa blogini pariin. Olen 29- vuotias nainen Uudeltamaalta ja elelen aviomieheni, esikoispoikani ja kissamme kanssa kotiäidin arkea hoitovapaalla. Olen jäänyt äitiyslomalle 2017 syksyllä esikoisen synnyttyä ja siitä saakka nauttinut pientä taukoa työelämästä. Perheemme on kasvamassa elokuussa pikkusisaruksen myötä.

Ajatus blogin aloittamisesta on muhinut mielessäni jonkin aikaa, mutta en ole päässyt ajatustasolta toteutukseen saakka. Instagramissa olen aktivoitunut jakamaan tarinoiden kautta enemmän ajatuksiani, mutta tarinoista jää puuttumaan kaipaamani vuoropuhelu, niiden kadotessa määräajan jälkeen bittiavaruuteen. Niinpä päätin ryhtyä tuumasta toimeen ja aloittaa blogin kirjoittamisen. 

Blogissani tulen jakamaan ajatuksia elämäntilanteeseeni kuten vanhemmuuteen ja arkeen liittyen, mutta itseni tuntien tekstiä voi tulla laidasta laitaan. Pidän muun muassa valokuvaamisesta, ompelusta sekä vaatteiden tuunailusta, ulkoilusta, leipomisesta sekä ruuan laitosta, joten nämä tulevat varmasti näkymään blogissa. Kannatan rehellistä elämästä kertomista, joten kiiltokuvia ei ole luvassa, vaikka joskus esteettinenkin puoleni varmasti välkkyy kuvissa ja tekstissä. 

Miksi päädyin fiksu mutsi nimeen? Etenkin kun ihmisenhän ei tulisi kehua itseään. Silläkin uhalla, että seuraajat kaikkoavat jo ennen tulemistaan, valitsin nimen joka hieman määrittää sisältöä "mutsi". Fiksuuteni tai sen mahdollinen puute jää lukijan arvioitavaksi, mutta ajatus syntyi lähinnä taipumuksestani analysoida asioita monelta kantilta. Joku voisi ainakin erehtyä pitämään supliikkia ihmistä fiksuna ;).

Pidemmittä puheitta, olkoon tämä pakollinen esittäytymiseni tässä, jotta pääsen kirjoittamaan seuraavaksi jotain (omasta mielestäni) oikeaa ja kiinnostavaa.

<3




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Edullista arkiruokaa- sarja: Mansikkamehu mansikan kannoista

200 eurolla terveellistä kotiruokaa kuukausi kolmelle

Usean tilin taktiikalla